• Mischa CosterSeminar: Social Media Persuasion

  Lees meer
 • Laura HamerMasterclass: Hey marketeer, ondernemer,
  strategist, ben jij al de
  architect van de klantbeleving?

  Lees Meer

Over ons

Marketing Meesters zijn gepassioneerde en ervaren professionals op het gebied van online marketing en social media. Wij zijn Esseyo, Marker Media en Someone!

Meer dan kennis alleen!

Marketing Meesters is een groep gedreven specialisten die elkaar aanvullen en versterken. 

Kennis over online marketing en social media is theoretische en praktische kennis die we graag delen en waar we graag over praten. Met de kennissessies die we door het jaar heen meerdere malen organiseren willen we de dialoog aangaan met gelijkgestemden vanuit verschillende branches. We zorgen ervoor dat je tijd en plek hebt om van elkaar te leren, te sparren en discussieren. Zo kom je tot nieuwe inzichten en bereik je méér dan kennis alleen...

"Als je een beetje beter wilt zijn, wees dan competitief. Als je exponentieel beter wilt zijn: wees dan coöperatief."
William Shakespeare

Initiatiefnemers

 • Esseyo
  Esseyo

  Je hebt eindelijk je website online gezet en hoopt dat nu nieuwe klanten binnenstromen. Of je bent al een tijdje online aanwezig maar krijgt niet de juiste doelgroep in beweging. Je kunt dan een (online marketing) bureau inschakelen om veel werk uit handen te nemen, maar vaak is dat een dure aangelegenheid. Wil je liever zelf aan de slag? En wil je advies om dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken? 

  Volg een SEO, SEA of Social Media training bij Esseyo!

 • Marker Media
  Marker Media

  Maximale aandacht genereren voor uw bedrijf, product, merk of dienst(en). Dat is heel in het kort gezegd wat Marker Media realiseert. Klanten ontzorgen op het gebied van reclame en communicatie, ongeacht in welke branche of sector zij actief zijn. Marker Media is een full service reclamebureau waar u terecht kunt voor al uw reclame-uitingen.

  De nadruk is de laatste jaren komen te liggen op het maatwerk bouwen van responsive websites met een eigen CMS.

 • Someone
  Someone

  Someone Social Media adviseert en ondersteunt bedrijven en instellingen bij het succesvol inzetten van Social Media. Dit doe ik door bijvoorbeeld het opstellen van een Social media Strategie Plan, door u gedeeltelijk of volledig te ontzorgen bij het inrichten en beheren van uw social media kanalen of door middel van het geven van trainingen of workshops.