Disclaimer 

Wij, Marketing Meesters, streven naar juiste en actuele informatie op deze website. Maar het is altijd mogelijk dat er een (typ)foutje door de eindredactie heen glipt. Je kunt daarom geen rechten ontlenen aan de informatie op de webpagina's.

Gebruik op eigen verantwoordelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van niet correcte of verouderde informatie. En wij zijn ook niet verantwoordelijk voor verlies of gederfde winst als gevolg van het gebruik van de informatie op de website of technische gebreken. Het is je eigen verantwoordelijkheid om onze website te bezoeken, gegevens te gebruiken en te downloaden.

Deze website bevat links naar andere websites en informatie van anderen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites waarnaar wij verwijzen.

Auteursrecht

Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Gebruik deze website zoals beschreven in de auteurswet en andere toepasselijke wetten en regelingen.

Alles op deze website behoort Marketing Meesters toe. Informatie en downloads van onze website mogen enkel gebruikt worden voor eigen gebruik. Voor ander zaken is toestemming van Marketing Meesters nodig.

Heb je vragen of klachten over de website MarketingMeesters.nl dan kun je contact met ons opnemen via info@marketingmeesters.nl.